Статті та корисна інформація від інтернет-магазину D-FASHION

Що носити у 2024 році: 10 найгарячіших трендів моди

Серед такого розмаїття непросто виділити ТОП-10, але ґрунтуючись на практиці минулих років, цей список було складено. Кожна колекція стає майданчиком для експериментів, і 10 найгарячіших трендів моди цього сезону підкреслюють різноманітність і зухвалість у виборі.

Останні статті

7 правил поєднання кольорів в одязі для створення ідеального образу

Правильне поєднання кольорів в одязі має цілий спектр психофізіологічних властивостей, які безпосередньо впливають на сприйняття людини оточуючими. Деяким подобаються відтінки червоного і фіолетового, в той час, як інші віддають перевагу зеленому. Такі переваги багато говорять про особистість людям, які знаються на психології кольору.

Модні Чоботи 2024 року: трендові образи з чобітьми

Модні моделі чобіт рясніють розмаїттям, тож з вибором визначитися складно. У цій статті пропонується огляд на поточні тренди, наголошуючи на цінності поєднання краси і практичності під час вибору нової пари. Ці моделі привертатимуть увагу чоловіків і викликатимуть заздрість у жінок, захоплених прекрасним смаком власниці обновок. 

Худі, світшоти та толстовки: відмінності в стилі та функціональності?

А чи знаєте ви, що всі «кофти» мають різні назви? Чим же відрізняються худі, світшоти та толстовки й чому всі так звикли називати ці речі одним словом?

13 універсальних і практичних чоловічих аксесуарів, які не вийдуть з моди

У світі моди існують модні аксесуари для чоловіків, які переживають тимчасові підйоми популярності та залишаються актуальними довгі роки. Відносно невидимі, але максимально значущі, ці речі стали буденним елементом стильних образів і вміло підкреслюють вишуканий смак власників.

Як зігрітися в холодну погоду: корисні поради як не мерзнути взимку

У цій статті буде кілька корисних порад, які допоможуть підтримувати комфортні умови в будинку.

Трендові дублянки 2023-2024: яку вибрати для сезону осінь-зима?

Дублянки давно завоювали почесне місце у світі моди, і з настанням сезону осінь-зима 2023-2024 вони знову в центрі уваги.

Модні жіночі джинси осінь-зима 2023-2024

Стильні жіночі джинси завжди будуть у центрі уваги. У гардеробі кожної жінки є улюблені denim, фасон яких ідеально підкреслює всі переваги фігури. Але іноді так хочеться різноманітності та зухвалості, правда?

ШИРОКІ БРЮКИ 2023-2024: Із чим носити?

Такий варіант одягу має не тільки стильний вигляд, а й візуально покращує силует. Трендові поєднання і модні рішення — саме про це піде мова в цій статті.

Модні жіночі штани 2023-2024. Ідеї модних образів зі штанами

У світі моди щороку відбуваються захопливі зміни. На подіумах з'являються цікаві моделі одягу, багато з яких уже були популярними раніше. Але саме цей факт і робить новинки зрозумілими для кожного.

Візуальний пошук — ваш помічник у виборі товарів у магазині D-Fashion: інструкція з використання

Візуальний пошук допоможе знайти товар за фото. У результатах пошуку ви побачите всі подібні моделі одягу та аксесуарів, представлених на продаж у магазині D-Fashion.

Основні тенденції сезону осінь-зима 2023-2024: індивідуальність у деталях

У цій статті дослідимо головні модні тенденції, що визначають осінь і зиму 2023-2024. Вона надасть поглиблене розуміння гами кольорів, що домінує в цьому сезоні, а також розповість про ті деталі й аксесуари, що допоможуть надати виразності та індивідуальності кожному образу.

Головні тренди чоловічої моди 2023 року: стиль і сміливість

У цій статті ми розглянемо головні тренди чоловічої моди 2023 року.

Стильний й універсальний посібник: як і з чим носити жіночий кардиган?

Він став невід'ємною частиною стилю і, як і раніше, залишається актуальним вибором для багатьох.

Боді: хіт року чи непотрібний елемент гардероба?

Жіноча мода непостійна, і те, що раніше вважалося винятково спідньою білизною, зараз може бути популярним атрибутом стильного образу. Жіноче боді і є таким атрибутом.

Як скласти гардероб на літо? 7 порад для жінок

Ця стаття розповість про принципи речової капсули та допоможе визначитися з образами на літо.

Літній чоловічий гардероб

Вважається, що чоловічий гардероб складати набагато простіше, ніж жіночий. 

Модні сукні 2023: тренди сезону весна-літо

Мода мінлива і саме цей показник впливає на те, чи потрібно оновлювати свій гардероб цього сезону, чи можна просто взяти речі з минулих. Які сукні актуальні в цьому сезоні?

З чим носити довгу джинсову спідницю?

Джинсова спідниця є невід'ємною частиною гардероба завзятих модниць ось уже багато років. У чому ж секрет такої цікавої і, здавалося б, нестандартної речі?

З чим носити штани карго?

Штани карго можна або любити всім серцем, або зовсім не розуміти. Але байдужих до них точно немає. А Ви як ставитися до цієї речі?