З чим носити штани карго?

Штани карго можна або любити всім серцем, або зовсім не розуміти. Але байдужих до них точно немає. А Ви як ставитися до цієї речі? 

Жінки все більше оточують себе комфортом. Комфорт синонім свободи та гармонії з собою. Тому межа між чоловічими та жіночими речами розчинилась у зручності та довговічності.

Що таке штани карго?

Штани карго – це зручні штани з великою кількістю кишень. Вони відрізняються прямим кроєм зручною резинкою внизу, в цьому й криється їхня комфортність. Ця річ ідеально вписується в сучасну моду на комфортні речі. 

Що таке штани карго?

Чого ж ці штани мають так багато кишень? Їхня історія починається в період Другої світової війни, коли військовим потрібно було мати при собі багато корисних речей, не втрачаючи мобільність. Велика кількість кишень давала змогу не тягати за собою незручні рюкзаки, при цьому потрібні боєприпаси, карти чи перев'язувальні матеріали тримати при собі.

Поступово ця річ оселилась у жіночому гардеробі. В період, коли стала популярною мода на military, ці штани стали незамінними для поціновувачів такого стилю. Дизайнери швидко підхопили тренд та створили зручні жіночі штани карго.

Кому підійдуть такі штани?

Якщо дивитись глобально, то немає такої людини, якій не підішли б штани карго. Це трендова й водночас універсальна річ, яка додасть в Ваш образ цікавинку.

  • Офісним працівникам підійдуть карго темних кольорів з мінімальною кількістю кишень. В них відчувається комфорт цілий день, що допоможе не відволікатись від важливих задач.
  • Молодим матусям такі штани стануть заміною батьківської сумки. Адже в кишені можна покласти всі необхідні речі для малюка.
  • На концерті чи тусовці з друзями Вам не потрібно залишати сумку деінде, просто скористайтесь зручними кишенями. А рівний крій не сковуватиме ваші рухи.
  • Для активного відпочинку такі штани незамінні. Зручність, мобільність – це ті якості, що стануть у нагоді в поході чи при катанні на велосипеді.

Як бачимо, будь-які образи зі штанами карго знайдуть своїх прихильників. 

Особливості штанів карго

Як обрати саме ту річ, яка буде ідеально підходити під Ваш стиль? Все, що вам необхідно, – ознайомитись з інформацією нижче та приміряти різні моделі на себе.

Особливості штанів карго

Модні фасони штанів

Серед різномаїття моделей штанів карго можна загубитись. Але саме така різноманітність дає можливість кожному обрати свою улюблену річ. На що варто звертати увагу при виборі?

Висока або низька посадка

Так, так, низька посадка штанів зараз знову в тренді, але на відміну від 2000-х у нас є вибір. Тому для створення ідеального капсульного гардероба обирайте ті, що підкреслять найкраще у Вашій фігурі. 

Ширина колош

Вузькі чи широкі, обирати лише вам. Кожен з цих варіантів має своїх прихильників. Важливо розуміти, з чим поєднувати штани карго певного крою.

Довжина карго

Довжина штанів варіюється від середини ікри до п'яти. Тому обрати саме Ваш варіант буде непросто, але дуже цікаво!

Кількість кишень

Головне, що відрізняє штани у стилі мілітарі від інших, – нашиті кишені. Тому у Ваших карго можуть бути лише дві кишені, але вони мають бути нашитими. Ця особливість додає шарму цим штанам.

Карго: модний тренд

Карго: модний тренд

Колись такі штани могли собі дозволити лише чоловіки. Зараз ми бачимо, що серед жіночого одягу все більше речей, які мають комфортніший крій, споріднений з чоловічими образами. 

З такими речами простіше створювати ідеальний гардероб з мінімальною кількістю позицій, тому що універсальні речі відмінно компонуються між собою. Штани карго відмінно вписуються в цю концепцію. 

Штани карго на модних показах

Штани карго не планують покидати модні покази у найближчі роки. Ми бачимо, що вони зайняли свою позицію у різномаїтті речей, які можна віднести до базових. Адже весь світ зрозумів, що ця модель доповнить будь-який образ.

Штани карго на модних показах

Givenchy презентували білі літні карго з легкою блузою та шкіряною курткою. Головною особливістю цього образу було в поєднанні стилю military з романтичними рюшами.

Підкреслює універсальність штанів карго Versace з їхнім образом у готичному стилі. Класичне поєднання чорного та фіолетового, цікава гра з матеріалами – все це створює неперевершений образ стильної королеви вампірів.

Бренд Sacai приємно вразив асиметричним образом. Цікавий жакет у поєднанні з карго на підтяжках. Look доповнили сумка кросс-боді та ботильйони з гострим носком.

В цілому кожен з брендів вміло показує, що мода базується на фантазії та принципах, які дозволяють створювати виразні та яскраві аутфіти.

Трендові матеріали

Широкий вибір тканин породжує більш яскравий політ фантазії дизайнерів. Раніше ми чітко розуміли, що денім лише для джинс та жакетів, а шовк для спідньої білизни. А зараз навіть штани в стилі мілітарі можуть бути мереживними та шовковими.

Трендові матеріали

  • Карго з denim – ідеальне рішення для стилю casuale.
  • Шовкові штани підкреслять святковість образу. Їх доповнять легкі блузи з шифону чи топи. До речі, Ваші улюблені черевички на шпильці створять ідеальну загальну картинку.
  • Трикотажні карго вже давно посіли почесне місце у діловому та повсякденному стилях. Вони можуть бути з кишенями, підтяжками, вставками з інших матеріалів та зовсім без нічого.
  • Льняні карго впишуться в літній повсякденний гардероб. Їх відрізняє різномаїття кольорів та цікаві принти, що тільки додає аутентичності образу.

Як бачимо, образи зі штанами карго можуть бути максимально різноманітні в залежності від матеріалу та підібраних речей.

Різноманітність модних забарвлень

Сірі карго

Будь-який образ доповнять сірі штани. З чим носити сірі карго, щоб виглядати приголомшливо?

Сірі карго

Такий колір низу підійде до ділового стилю. Доповнити його можна класичною сорочкою та жакетом у стриманих кольорах. А ось для повсякденного образу до сірого низу можна додати яскраву блузу чи топ. 

Зазвичай сірий колір не викликає прихильність до себе поціновувачів яскравих образів. Але він створить ідеальний баланс між яскравістю та універсальністю. 

Чорні карго

Немає нічого більш класичного, ніж чорні штани карго. З чим носити ці штани, щоб бути завжди в тренді?

Чорні карго

Все дуже просто: з чим завгодно! Чорні карго ідеально підійдуть для ділового образу, для прогулянок з друзями й навіть родичі вашого хлопця оцінять таку трендову та практичну річ. 

Доповніть образ класичною сорочкою для робочої зустрічі, а після – поміняйте її на темну футболку. Таким чином можна міняти стиль одягу під Ваш настрій! 

Бежеві карго

З чим носити бежеві штани карго, щоб було й зручно, й гарно водночас? По-перше, такий колір найкраще підходить для весняно-літного періоду. Тому разом з ними можна вдягти як й улюблену білу футболку, так й напівпрозору блузу й жакет.

Бежеві карго

До речі, найкраще для літа обирати штани з більш легких матеріалів. Тому бежеві льняні карго точно стануть найулюбленішими у спекотну погоду.

З чим поєднувати штани карго?

Головна причина поповнити свій гардероб саме цією річчю – їхня універсальність. Як носити карго, щоб виглядати стильно?

Верхній одяг

Який верхній одяг обрати під карго? Все залежить від того, який стиль Ви сьогодні обрали для себе:

  • Класична косуха разом зі штанами mslstary створять бунтарський образ.
  • Легкий бомпер чи джинсова куртка ідеально підійде для вечірньої літньої прогулянки.
  • Тренч або пальто, доповнене черевиками на підборах, додасть карго вишуканості та стриманості.

З топами

З топами

Вирішили прогулятись з друзями літнього вечора? Доповніть свої улюблені карго з високою посадкою коротким топом контрастного кольору. А щоб не було прохолодно, зверху можна накинути сорочку або жакет. Додайте до цього образу босоніжки на плоскій ході й легкий образ повністю готов!

З футболкою

Поєднання цих штанів з футболками – класика. Жіночі футболки - це невідійманий атрибут кожного гардеробу. Їх поєднують з класичними штанами або джинсами, з сарафанами та спідницями. Й карго не виключення. 

Поєднання футболки й карго – це основа, яку можна обіграти цікавим взуттям та аксесуарами. Додайте яскраві елементи до вашого look у вигляді браслетів та сережок чи незвичайного шарфа та окулярів і Ваш образ заграє новими фарбами.

З сорочкою

карго З сорочкою

З сорочкою ці штани гарно підійдуть для офісу або ділової зустрічі. Але це не всі варіанти поєднання двох речей.

Доповніть карго топом або майкою, а зверху одягніть класичну сорочку, не застібаючи ґудзики. Так Ваш вигляд буде більш розслаблений та спокійний.

Зі светром

Для зимово-осіннього періоду поєднання карго з високою посадкою та светрів жіночих є найзручнішим. Ви можете обирати верх і низ одного кольору або навпаки грати з контрастами. Фасони светрів теж можуть бути різноманітними: з високим горлом чи з V вирізом, укорочений або довгий, однотонний чи з принтом.

Все залежить виключно від Вашого смаку та фантазії. 

З жакетом

карго З жакетом

Повсякденний образ з карго можна розбавити жакетом. Поєднання стилю military та ділового породжує зовсім новий, цікавий образ, що приверне увагу.

Як доповнення можна обрати футболку, топ чи блузу. Такий look любить цікаві аксесуари, які додадуть аутентичності. 

З кросівками

Можна сказати, що карго з кросівками вже є класикою. Під такі штани підійдуть, як класичні білі кеди, так і кросівки в стилі Balenciaga. 

Серед асортименту жіночих кросівок ESPRIT Ви знайдете ідеальну пару під Ваші улюблені штани карго. 

З туфлями

карго З туфлями

Поєднання спортивних карго та жіночних туфель - класичне поєднання в стилі спорт-шик. Так що такі штани можна носити не лише з берцями чи кросівками.

З босоніжками

Як пом'якшити більш агресивний вид штанів карго, коли хочеться додати до образу трішки жіночності? Просто додайте свої улюблені босоніжки, й ніжний, але цікавий образ Вам гарантовано.

З ботильйонами

Для осені штани карго та ботильйони – ідеальне рішення. Але в цьому образі є декілька нюансів, які треба враховувати.

Краще обирати під ботильйони штани до щиколотки та з резинкою внизу, щоб їх можна було заправити. Тоді Ваші ніжки будуть здаватись стрункіші. Також цікаве поєднання ботильйонів та карго прямого крою, довжина яких закінчується на висоті взуття.

З козаками

Козаки – це черевики з гострим носком та скошеними підборами. Вони можуть бути короткими або довгими. Штани карго краще за все заправляти у таке взуття, тоді Ваш образ буде виглядати стильно.

З черевиками

Ось ми й підійшли до поєднання, яке більш звичне, – карго та черевики на грубій підошві. 

Заправте штани в черевики, додайте свій улюблений светр та косуху, й Ваш ідеальний look в стилі мілітарі готов!

Із сандалями

карго Із сандалями

Сандалі – невідійманий атрибут літнього сезону. Поєднуйте їх зі штанами карго з льону чи бавовни. Так Вам буде комфортно у будь-яку погоду.

Якщо Вам подобається стиль сафарі, обирайте штани карго у природних кольорах. 

Де купити модні штани карго?

Штани карго зайняли своє місце серед трендового одягу ще на декілька сезонів точно. Так що у Вас є час придбати стильні карго у магазині стильного одягу ESPRIT.

Не дивлячись на те, що карго належать до стилю military, їхня універсальність допоможе Вам створити неперевершені образи з будь-якими речами у Вашому гардеробі!

Читайте також
Що носити у 2024 році: 10 найгарячіших трендів моди
Що носити у 2024 році: 10 найгарячіших трендів моди

Серед такого розмаїття непросто виділити ТОП-10, але ґрунтуючись на практиці минулих років, цей список було складено. Кожна колекція стає майданчиком для експериментів, і 10 найгарячіших трендів моди цього сезону підкреслюють різноманітність і зухвалість у виборі.

7 правил поєднання кольорів в одязі для створення ідеального образу
7 правил поєднання кольорів в одязі для створення ідеального образу

Правильне поєднання кольорів в одязі має цілий спектр психофізіологічних властивостей, які безпосередньо впливають на сприйняття людини оточуючими. Деяким подобаються відтінки червоного і фіолетового, в той час, як інші віддають перевагу зеленому. Такі переваги багато говорять про особистість людям, які знаються на психології кольору.

Модні Чоботи 2024 року: трендові образи з чобітьми
Модні Чоботи 2024 року: трендові образи з чобітьми

Модні моделі чобіт рясніють розмаїттям, тож з вибором визначитися складно. У цій статті пропонується огляд на поточні тренди, наголошуючи на цінності поєднання краси і практичності під час вибору нової пари. Ці моделі привертатимуть увагу чоловіків і викликатимуть заздрість у жінок, захоплених прекрасним смаком власниці обновок.